Svet

Na dan prihajajo nove podrobnosti: "Mislil sem, da me bo kastriral.«

M.J.
12. 1. 2016, 11.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Podrobnosti intervjuja, ki ga je Sean Penn dal za Rolling Stone, so vse zanimivejše. El Chapo naj bi ga celo privedel do te mere, da se je zbal za svojo moškost.

Reuters
Sean Penn

Najbolj znan mehiški narko kraj El Chapo je v svojem okolju takšen heroj, da že samo biti blizu njegovih ljudi pomeni doživljati goli strah. Igralec je druženje z njegovimi pajdaši opisal kot izredno slikovito.

»Medtem, ko se me obkroževali njegovi ljudje, sem jaz stal za drevesom, da se olajšam. Pomislil sem, da bi mi lahko tudi odsekali »malega«, če bi to hoteli,« je Sean opisal srečanje s El Chapom v Mehiki.

Igralec je spregovoril o strahovih, ki so ga obdajali, celoten čas srečanja pa je bil paničen, da bo šlo kaj po zlu. »Čim smo prileteli na tajno lokacijo v Mehiki, me je zagrabila panika. Gledal sem v nebo in iskal helikopterje. Gledal sem, ali me ima kdo merku puške.«

Igralcu je komunikacijo z vodjo narko kartela olajšala igralka Kate del Castillo, ki je usklajevala potek intervjuja. »Človek, ki vodi svet droge v petdesetih državah namreč ne govori angleško, jaz pa znam po špansko samo pozdraviti,« je dejal Sean Penn, ki sedaj verjetno ves čas razmišlja ali El Chapo pripravlja kakšen načrt zanj, medtem ko je v zaporu.

Naj spomnimo. Ameriški igralec Sean Penn se je skrivoma srečal z mehiškim kraljem droge El Chapom Guzmanom. Slednjega so namreč kasneje prijele oblasti, intervju z njim pa je bil v soboto objavljen v reviji Rolling Stone. In ravno ta pogovor je oblastem pomagal, da so prijele zloglasnega narko kralja.