Svet

Frizer umrl doma, truplo požrl pes

N.J.
9. 6. 2014, 08.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Kaj točno se je zgodilo usodnega dne v domači hiši 42-letnega frizerja, ki so ga pogrešali od preteklega četrtka, bo pokazala obdukcija, policisti pa predvidevajo, da je moškega napadel pes, ki je nato tudi požrl doberšnji del trupla.

Truplo pokjnega Giovannija M., ki prihaja iz Napolija, so našli v njegovi hiši v Codrignanu v bližini Imole. Doktor Marco Mescolini naj bi opravil obdukcijo, ki bo pokazala, ali je moški umrl zaradi posledic ugrizov ali pa je prej umrl in je pes kasneje začel jesti truplo. Izključili so možnost vpletenosti tretje osebe v smrt moškega.

Pes, ki naj bi bil mešanec med pasmama Rotvajler in Cane Corso, naj bi požrl precejšnji del trupla od pasu navzgor, tako da bo opravljanje obdukcije menda precej zahtevno. Pes naj bi požrl tudi nekaj mačk, ki so živele v hiši, medtem ko so enega psička našli pod posteljo, kjer se je skrival, da ga večji pes ne bi dosegel.

Žrtev naj bi delala kot frizer, sokrajani pa so povedali, da je imel težave z alkoholizmom. Alarm, da je z njim nekaj narobe, so sprožili prijatelji, ki ga niso videli vse od preteklega četrtka. Policisti so v hišo vstopili s pomočjo skupine veterinarjev, ki so uspavali podivjanega psa.