Svet

Milica se je mrtva zgrudila v parku!

T.P.
23. 1. 2014, 17.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

22-letna Milica se je s prijateljicama sprehajala po parku, ko se je nenadoma zgrudila po tleh. Dekleti sta zbežali, pomagali so ji mimoidoči, a žal brez uspeha.

V Srbiji je še vedno govorijo o žalostni zgodba o 22-letne Milice Mandić, ki je pred dnevi umrla v parku v Novem sadu. Nenadna smrt mladega dekleta je izzvala številna ugibanja, kaj bi lahko botrovalo temu nesrečnemu dogodku. Govorilo se je marsikaj, zdaj pa se je izkazalo, da je dekle umrlo naravne smrti

"Eksplodiralo" ji je srce

Obdukcija je pokazala, da je Milica izdahnila zaradi tamponade srca, kar pomeni, da ji je srce tako rekoč eksplodiralo. Namigi medijev, da se je Milica predozirala, so se izkazali za napačne, saj so toksikološke preiskave pokazale, da dekle nikoli ni uživalo narkotikov.

Prijateljici v usodnem trenutku pobegnili...

Milica je se je kritičnega dne po parku sprehajala s prijateljicama, ki pa sta v trenutku, ko je padla, pobegnili s prizorišča. Zakaj sta zapustili svojo prijateljico, še ni znano, a policija že raziskuje. So pa Milici pomagali naključni mimoidoči, a je bilo zanjo že prepozno.

»Ko je dekle, ki se je po parku sprehajalo s prijateljicama, padlo na tla, sta dekleti pobegnili … S še enim sprehajalcem sva takoj stekla do nesrečnice, saj sva mislila, da se je morda onesvestila. A ko sva jo skušala obuditi, dekle ni reagiralo. Po nekaj minutah je prišla prva pomoč, a ji niso mogli več pomagati,« je povedala starejša Novosadčanka.