Svet

Predsednikova najstniška hči se je v javnosti predajala seksualnim užitkom

M.V.
19. 10. 2013, 15.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

S Katarino Zeman, 19-letno hčerjo češkega predsednika Miloša Zemana, se mediji do nedavnega niso pretirano ukvarjali. Potem pa se je na spletu pojavil video, v katerem se 19-letnica v javnosti predaja seksualnim užitkom. In zvezda je bila rojena!

Reuters
Sporni posnetek, ki je razburil Čehe. Katarina je svetlolaska na levi.

Ko je češki predsednik Miloš Zeman marca letos zmagal na volitvah, mu je ob strani stala visokorasla svetlolasa lepotica, ki se je izkazala za njegovo hči Katarino. Najstnici po tem mediji niso namenjali veliko pozornosti, a je predsednikova hči sama poskrbela za reklamo.

Na eni od zabav se je namreč preveč sprostila in se pridružila seksualni točki, ki pa jo je nekdo posnel in objavil na spletu. Katarina je zgroženo trdila, da na posnetku ni ona, da ji je svetlolaso dekle le na las podobno, a organizatorji trdijo, da je to zagotovo ona. Mediji so na veliko razglabljali o tem, ali je tako obnašanje primerno za predsednikovo hčer, in jo opisovali kot najstnico, ki blati ugled očeta.

Neuradna prva dama

A Katarina ni bila vedno taka. Ko se je njen oče leta 2012 podal v boj za prvega moža Češke, je sodelovala v predvolilni kampanji, mediji pa so jo opisovali kot mirno, zadržano in simpatično dekle. Po Zemanovi zmagi je očeta spremljala na uradne dogodke, saj je njena mama Ivana precej sramežljiva in ne mara javnih nastopov, in videti je bilo, da je Miloš neskončno ponosen nanjo. Imenoval jo je tudi za 'neuradno' prvo damo Češke in izpostavljal njeno humanitarno delo.

Reuters
Katarina je osramotila očeta.
Reuters
Bo škandal pokvaril odnos med predsednikom in njegovo hčerko?