Svet

Video - potrebo je opravila kar na ulici

S.R.
16. 10. 2013, 10.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ko se začno dogajati takšne stvari, je jasno, da so problemi z alkoholom na določenem področju izjemno veliki. Morda to ni nikjer bolj očitno kot v Veliki Britaniji, kjer se ljudje čez vikend napijejo preko vseh meja.

YouTube
Nov incident, ki je posledica prekomernega opijanja v večjih mestih na Otoku.

To pa seveda privede do vse prej kot občudujočih ravnanj. V mestu Swansea v Walesu so tako nedavno posneli pijano žensko, ki je veliko potrebo opravila kar na ulici. Žensko, staro dobrih 20 let so med dejanjem posneli na mobilni telefon, vse skupaj pa je končalo na Facebooku.

Videoposnetek prikazuje dve ženski, od katerih ena straži, druga pa dvigne obleko, sleče spodnje hlačke in veliko potrebo opravi kar na pločniku. Gre za še en incident, ki je posledica prekomernega opijanja v večjih mestih v Veliki Britaniji.

Video si je ogledala tudi policija, ki je sklenila, da bi lahko šlo za kaznivo dejanje. Na srečo policistov je njen obraz na videu dobro viden. Da je vse skupaj še huje, ne ostane samo pri veliki potrebi. Prijateljica, ki sprva straži, nato tudi poklekne in urinira po pločniku. Vse to se dogaja pred ljudmi, ki hodijo mimo.

 

Mimoidoči so bili nad njenim početjem seveda zgroženi. Nekateri so celo pripomnili, da se dekle ''obnaša kot žival'', ter da upajo, da jo bo policija ujela. Vsekakor pa zaradi posnetka ugled Walesa in Velika Britanije ne bo nič boljši.