Svet

Spal s 1000 avtomobili, zdaj pa se je ustalil

U.K.
16. 10. 2013, 09.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Sliši se kot dokaj klasična ljubezenska zgodba. Moški spi s čim več partnerkami, nato pa končno spozna pravo in se ustali ter živi srečno do konca svojega življenja – s še dvema ljubicama. A zgodba v tem primeru ni tako preprosta.

Ustalil se je s hroščem.

62-letni Edward Smith iz ZDA ima namreč izredno redko obliko psihične motnje, ki se imenuje mehanofilija, kar pomeni, da ga seksualno vzburjajo naprave. Pri njem gre predvsem za avtomobile, enkrat pa je seksal tudi s helikopterjem. V življenju je samo enkrat spal z žensko, a mu ni bilo všeč. Od takrat je seksal samo še z avtomobili in teh naj bi se nabralo več kot 1000.

A zdaj je tega konec. Zaljubil se je namreč v hrošča VW. Očitno gre tokrat za večno ljubezen. Vendar gre vseeno za odprto razmerje, saj seksa še z oplom GT, letnik 1973, in fordom rangerjem, letnik 1993. Očitno ima rad starejše 'dame', njegova 'hroščica' pa tudi ni pretirano ljubosumne narave. »Vem, da sem v očeh drugih videti nor, ampak nikomur ne škodim in nikomur ne mislim škoditi. Nekateri moški pogledajo prsi in ritko na ženski, jaz pa vse to vidim na avtomobilih.« No ja, gre za moškega, ki je našel ljubezen, pa naj bo še tako nenavadna, in kdo smo mi, da bi mu sodili?