Svet

Pevec mladoletnici poslal svojo golo fotografijo

M.V.
26. 8. 2013, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Srbski pevec Savo Perović, ki je tekmoval v srbski različici resničnostne oddaje, v kateri iščejo pevce, je mladoletni oboževalki poslal svojo golo fotografijo. Najstnica se je pred dnevi odločila, da jo bo delila s svojimi Facebook oboževalci, s tem pa je povzročila pravi škandal.

Facebook

Savo je po nastopu na oddaji prejemal veliko sporočil oboževalk, z eno od njih, 17-letno L.J., pa je kar nekaj časa komuniciral prek spleta, nato se je z njo zbližal in zapletel v razmerje. Ko se je pevec odločil, da bi se rad posvetil karieri in je prekinil vse stike, je to najstnico razjezilo, zato se je odločila, da se mu maščuje na svoj način. »Ne želim komentirati njenega dejanja. Skupaj sva bila šest mesecev in imela sva se super. Če bi rekel še kaj drugega, bi udaril po osebi, ki sem jo imel nekoč rad. Ona že ve, zakaj je to naredila in če je bilo tega res treba,« je za srbske medije povedal Perović.

Nepremišljena poteza

Misli, da ni bila edina

17-letnica ni vedela, kako bi prebolela zavrnitev, prizadel jo je tudi način, kako je pevec končal razmerje. »Od trenutka, ko sva se spoznala, je bil čudovit do mene. Kar naprej sva si dopisovala in po več ur preživela na Skypu. Potem je nekega dne brez razloga prekinil stike, kar se mi ni zdelo pošteno. Zato sem na Facebooku objavila njegovo fotografijo, ker sem prepričana, da nisem edina, s katero je komuniciral na tak način,« je povedalo razočarano dekle. Savo bo v prihodnje verjetno premislil, komu bo pošiljal svoje gole fotografije, sploh če gre za mladoletnice!