Svet

Zvezdnik Sulejmana Veličastnega v zapor zaradi drog

mv
7. 8. 2013, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Istanbulska policija je pred dnevi izpeljala akcijo, v kateri so zaradi suma zlorabe drog aretirali številne turške igralce. Med njimi tudi igralca v Sloveniji priljubljene serije Sulejman Veličastni.

Wikipedia

V raciji, ki se je pred dnevi odvijala v Istanbulu, je za zapahi pristalo kar nekaj turških zvezdnikov, med njimi tudi Kenan Imirzalioglu, eden najbolj priljubljenih turških igralcev, ki so ga ujeli v Ankari. Gre za akcijo policistov, ki želijo razdreti mrežo uživalcev in prekupčevalcev droge, aretacije pa so se vrstile v Ankari, Istanbulu, Bodrumu in Kusadasiju.

Kenana so aretirali skupaj s tridesetimi drugimi, med katerimi je še nekaj drugih igralcev. Med njimi je tudi Ilker Aksum, zvezdnik serije Sulejman Veličastni, ki bo do nadaljnjega  namesto na snemanjih čas preživljal za zapahi. Turška policija je racijo pripravljala zadnjih osem mesecev. Prisluškovali so telefonskim klicem številnih prekupčevalcev, ki so z drogami oskrbovali številne turške zvezdnike. Na njihove zabave so dobavljali predvsem kokain in marihuano ter nekatera zdravila.