Svet

Zvezdnik napadel paparaca

S.R.
9. 3. 2013, 10.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Justinu Bieberju gre očitno na slabše. Po tem, ko so ga morali zaradi težav z dihanjem odpeljati s koncerta v bolnišnico, se težave nadaljujejo.

YouTube

Po tem, ko je najstniški zvezdnik zapustil bolnišnico v osrednjem delu Londona, so ga tako kot vedno pričakali novinarji, ki so od njega želeli izjavo. Sprva se jim je Justin s pomočjo telesnih stražarjev izognil in pršel do svojega vozila. A enemu izmed fotografov ravnanje pevčevih telesnih stražarjev ni bilo všeč in je začel vpiti proti Bieberju in njegovi stražarjem, da naj se ''vrnejo v Ameriko''.

Očitno je angleško preklinjanje pevca močno prizadelo zato je stopil iz vozila, se kriče pognal proti fotografu in mu med kletvicami grozil, da ga bo pretepel. Na srečo so kaj hujšega preprečili telesni stražarji, ki so pevca potisnili nazaj v vozilo.

Pevec je kasneje tudi tvital o nesrečnem dogodku. Na družbenem omrežju je zapisal, da je ''imel naporno jutro'', ter da se je pustil sprovocirati fotografom. Celoten video posnetek pripetljaja si lahko ogledate spodaj. Kaj menite, ali pevcu res grozi nekakšen zlom?