Svet

Striptizeti sta si skočili v lase…

S.R.
28. 1. 2013, 13.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

…za en dolar. Ko je kriza, je kriza za vse, tudi za striptizete. Drugače si pač težko razlagamo spopad dveh striptizet, ki sta si v lase skočili zaradi enega samega dolarja.

Da, prav ste prebrali. V nočnem lokalu v zvezni državi Wisconsin sta dve striptizeti dobili vsaka po 250 dolarjev globe (slabih 186 evrov), ker sta se stepli za en dolar napitnine. Očitno so stvari v tej zvezni državi zares zelo hude.

Incident se je pripetil 17. januarja v klubu ''Silk Exotic'' v mestu Milwaukee v Wisconsinu. Ko so na kraj dogodka prispeli policisti, so morali pomiriti 19 in 23-letno striptizeto, ki sta se na odru stepli. Razlog? Eden izmed obiskovalcev lokala je eni izmed plesalk želel dati en dolar napitnine, ki pa ga je želela tudi njena kolegica. Po pričevanju očividcev je sledil precej divji pretep, ki je vključeval precej lasanja in udarjanja. Da je vse skupaj še malce hujše poskrbi še podatek, da je bila ena izmed striptizet celo noseča.

Pretep so sicer uspele prekiniti druge striptizete in obiskovalci lokala, kot omenjeno pa sta razgreti plesalki dobili po 250 dolarjev kazni. Šerif okrožja Dodge County Todd Nehls, katerega oddelek se je odzval na pretep je za medije sicer povedal, da njegovi policisti redko prejmejo klice na pomoč iz omenjenega kluba. Razlog pa je precej očiten – dame v tem klubu očitno znajo poskrbeti zate.