Svet

Izginilo letalo, na katerem je bil podjetnik Vittorio Missoni

K. Š.
5. 1. 2013, 08.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Manjše turistično letalo je izginilo že včeraj zjutraj. Na njem je bilo šest ljudi in letelo je od arhipelaga Los Roques proti Caracasu.

Na letalu, ki je po vsej verjetnosti strmoglavilo, je bil sin italijanskega modnega guruja Ottavia Missonija, njegova žena in dva družinska prijatelja. Kaj se je točno pripetilo, zaenkrat še ni znano.

Vittorio Missoni je eden od ambasadorjev italijanske mode v svetu. 58-letnik že vrsto let vodi uspešno družinsko podjetje, ki ga je leta 1953 ustanovil njegov oče Ottavio Missoni.

Je pa kar strašljiva podobnost z dogodkom, ki se je zgodil pred točno petimi leti. Na isti dan je namreč izginilo letalo, na katerem je bilo 18 ljudi, med katerimi so tudi takrat bili italijanski turisti. Tudi takrat je letalo izginilo nad arhipelagom Los Roques. Letala niso nikoli našli in še sedaj ne vedo, kaj se je pravzaprav pripetilo.

Preiskovalci upajo, da bodo tokrat uspeli rešiti primer. Sorodniki izginulih pa po tihem upajo, da je bilo letalo ugrabljeno in da se bo vse skupaj srečno končalo. ##IMAGE-18521##