Zahvala Slovencem

Čaka nas 28-ur dobrodelnosti in glasbeni spektakel na Kongresnem trgu!

R.T.
20. 12. 2023, 12.25
Posodobljeno: 20. 12. 2023, 12.31
Deli članek:

Manj kot 24 ur nas loči od 28-urnega dobrodelnega zahvalatona Radia 1 in dm, ki bo letos postregel z novostjo.

Darja Štravs Tisu
Ekipa Denis Avdić Showa v pripravah na Zahvalaton.

Ime zahvalaton in ne maraton, kot smo običajo vajeni, so se radijci namreč spomnili zato, ker se bodo zahvalili vsem Slovencem, ki ste letos že pomagali z velikodušnimi donacijami družinam v stiski. Voditelji Denis Avdić, Miha Deželak, Jana Morelj in Lara Tošić so že v nizkem štartu, da jutri ob 5. uri sedejo pred mikrofne v studiu Radia 1 na Mestnem trgu in pozdravijo poslušalce. 

Sinoči pa si je ekipa Denis Avdić Showa že ogledala studio in bila nad čudovito okrašenimi prostori več kot navdušena. Zato že komaj čakajo, da se dobrodelna akcija začne in da bodo že deveto leto zapored, budni 28 ur za dober namen.

Darja Štravs Tisu
Ekipa Denis Avdić Showa v pripravah na Zahvalaton.

»Letos bomo zgodbo obrnili, slišali boste kup ljudi, ki smo jim pomagali, povedali bodo, kako so. Tukaj gre zahvala vsem vam, ki ste v dosedanjih akcijah že pomagali. Slišali boste, da je šla pomoč v prave roke in da ljudem to veliko pomeni in pomaga. Jaz verjamem, da se bo na koncu prav tako nekaj zbralo in razdelilo. To bo 28 ur zabavne zahvale,« je povedal Avdić in vse skupaj pozval na še eno zabavo v sklopu zahvalatona.

Darja Štravs Tisu
Ekipa Denis Avdić Showa v pripravah na Zahvalaton.

Jutri ob 19. uri se dogajanje iz Mestnega trga namreč seli na Kongresni trg, kjer vse skupaj čaka najboljši in brezplačen žur za konec leta. Nastopili bodo Alya, Rok'n'band, Žan Serčič, Nika Zorjan, BQL, Polkaholiki in Magnifico. Avdić pa je obljubil še eno veliko presenečenje, ki ostaja skrivnost do konca.

Ni pa skrivnost, da lahko že sedaj vsi pomagamo družinam v stiski tako, da pošljemo sms POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919.