Ob njej kitajska državljana

Med tovornjaki na Obrežju so našli mrtvo žensko

G.G.
20. 12. 2023, 12.29
Posodobljeno: 20. 12. 2023, 16.43
Deli članek:

Žensko, ki ni kazala znakov življenja, so našli nekaj pred 8. uro na parkirnem prostoru za tovorna vozila mejnega prehoda Obrežje. Umrla je naravne smrti, so potrdili policisti.

Bobo
Fotografija je simbolična

Nemudoma so se na mejni prehod napotili dodatni policisti, prišli so tudi reševalci, ki pa so lahko le potrdili smrt ženske. Na truplo ni bilo ugotovljenih znakov nasilja, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Ob truplu nesrečnice sta bila kitajska državljana. Enega so zaradi slabega počutja odpeljali v bolnišnico. Policisti domnevajo, da so vsi trije potovali skupaj.

Kriminalisti so začeli s preiskavo. Opravili bodo ogled kraja in s pomočjo prevajalca razgovore s kitajskima državljanoma. Poskušali bodo ugotoviti identiteto pokojne in kaj sploh se je zgodilo.

Iz PU Novo mesto so pozneje sporočili, da je na podlagi opravljene obdukcije zdaj jasno, da je ženska umrla naravne smrti. Kriminalisti nadaljujejo z ugotavljanjem in potrjevanjem identitete pokojne in obeh državljanov Kitajske ter ugotavljanjem drugih okoliščin.