Hotels & Villas

Dnevi Lošinja v Ljubljani: Kraljevsko razvajanje v družbi odličnih gostiteljev

S. D.
1. 12. 2023, 12.24
Posodobljeno: 1. 12. 2023, 12.25
Deli članek:

Slovenija je po podatkih Turistične skupnosti Mali Lošinj eden od štirih najpomembnejših trgov po prenočitvah tujih gostov. Zato je vodilna blagovna znamka Lošinj Hotels & Villas v ljubljanski restavraciji diVino organizirala edinstven dogodek Dnevi Lošinja v Ljubljani. Gostje so uživali v vrhunskih specialitetah otoške gastronomije, pripravljenih iz svežih lokalnih sestavin, ter v prijetnem vzdušju, ki združuje tradicijo in razkošje, tako značilno za Lošinj.

Sa. R.
Vodja dogodkov Marin Komadina, izvršni direktor prodaje in marketinga Ninoslav Vidović, vodja prodaje, prostega časa in podjetij Lošinj Hotels & Villas Lara Soldičić Vodarić, pr supervizor Katarina Zorić Luftčić in direktor vin Filip Veselovac in vodja prodaje, skupin in MICE Milan Pejić so bili izvrstni gostitelji.

Lošinj Hotels & Villas je ugledna blagovna znamka vrhunskih luksuznih hotelov in zgodovinskih vil na slikovitem otoku. Blagovna znamka si prizadeva gostom zagotoviti nepozabna doživetja, ki združujejo lokalno tradicijo s sodobnim razkošjem v lepem naravnem okolju. Otok ima tudi bogato zdraviliško dediščino, ki sega v konec 19. stoletja in je posvečena ohranjanju in promociji dediščine luksuza in dobrega počutja.

Lošinj Hotels & Villas ima v svojem portfelju luksuzno zbirko, ki vključuje butične in luksuzne nepremičnine ter klasično zbirko s štirimi zvezdicami, ki se vse nahajajo v osrčju lošinjskega zdravilnega podnebja in ponujajo čudovit razgled na morje, restavracije svetovnega razreda, več večkrat nagrajenih wellness programov in vrsto vsebin, idealnih za intimen pobeg, aktivne ali družinske počitnice.

Sa. R.
Prijetno so poklepetali in se zabavali tudi Jože Režonja (Relax) ter Tatjana Jurišević, Matej Knavs in Sabina Grašiner iz turistične agencije Palma.

Paradna konja blagovne znamke Lošinj Hotels & Villas pa sta vsekakor tudi večkrat nagrajeni restavraciji Alfred Keller in Matsunoki in tudi zaradi njiju se številni gostje vedno znova radi vračajo na Lošinj.

Izvršni direktor prodaje in marketinga Ninoslav Vidović pa je na prijetnem večernem druženju v diVinu še posebej izpostavil: »Na Lošinju je zabavno vse leto, saj imamo morje, sonce, izvrstne restavracije in dobro vino. Med našimi najljubši gosti pa ste Slovenci. Veliko vas pride na Lošinj in vedno smo veseli, ko nas obiščete.«

Obiskovalce iz Slovenije pa še posebej lepo vabi, da na otoku pričakajo prihod novega leta ter da se obvezno vrnejo za prvomajske praznike, ko 1. maja na Lošinju organizirajo zdaj že tradicionalni slovenski dan. Prihodnji bo še posebej imeniten, saj bodo 1. maja 2024 goste razvajali kar trije slovenski kuharski chefi, ki se lahko pohvalijo z Michellinovimi zvezdicami, od katerih pa prvega razkrivamo že zdaj. To je seveda eden in edini Tomaž Kavčič.

Sa. R.
Na ekskluzivni večerji je bil kulinarična zvezda na krožnikih medaljon morske spake na beli polenti s tartufi in gratinirano zelenjavo, ki se je odlično podal vrhunskim slovenskim vinom Mare Santo.