Priznanja za Istrabenz Turizem d.d.

LifeClass Portorož ponovno dobitnik posebnega priznanja

R.T.
1. 12. 2023, 08.51
Posodobljeno: 1. 12. 2023, 08.56
Deli članek:

Na letošnjem, jubilejnem 70. tekmovanju Gostinsko turističnega zbora (TGZS) v Novi gorici, so se poleg pestrega programa zvrstila tudi številna tekmovanja na katerih so v kar petih kategorijah srebro osvojili zaposleni hotelov LifeClass Portorož.

LifeClass Portorož
LifeClass Portorož

Vsako leto pa Turistično gostinska zbornica Slovenije izbranim turističnim in gostinskim objektom, z namenom dviga kakovosti in s tem konkurenčnosti slovenske turistične in gostinske ponudbe, podeli tudi posebna priznanja. Ta priznanja prejmejo podjetja, ki v preteklem letu dokažejo izjemno kakovost turističnih, gostinskih, hotelskih in drugih storitev, nadpovprečno poslujejo ter doprinašajo k ugledu turistične dejavnosti doma in na tujih trgih.

Letošnje leto je družba Istrabenz Turizem d.d. prejela priznanje za investicije, pestrost ponudbe, dvig kakovosti storitve in za oblikovanje inovativnih turističnih produktov.

Nagrada tudi za Medicinski center

V sklopu hotelov LifeClass Portorož deluje tudi Medicinski center, ki je prav tako prejemnik ene od prestižnih nagrad. V kategoriji Best programes of traditional and alternative medicine je bil letos deležen letne nagrade BookingsMed Awards, podeljene s strani BookingsMed.com, spletne platforme za posredovanje pri medicinskih posegih, preventivi, negi, rehabilitaciji in zdravljenjih v zdraviliščih. Nagrada je bila podeljena na podlagi ocene tekmovalne žirije, ki so jo sestavljali evropski strokovnjaki s področja zdravstva, turizma in hotelirstva.

Storitve Medicinskega centra v Portorožu odlikujejo storitve, ki so plod dolgoletnega znanja in izkušenj strokovnega kadra na področju rehabilitacije in športnega zdravljenja. Pri svojem delu uporabljajo tako tradicionalne metode kot tudi napredne pristope k zdravljenju ter najsodobnejšo medicinsko tehnologijo. Del ekipe je tudi dr. Andrej Stare, ki je na področju zdraviliškega zdravljenja deloval v Rimskih termah, Termah Dobrna, Termah Topolšica ter v Adrii Ankaran. Od letošnjega leta svoje dolgoletne izkušnje in znanje deli s pacienti Medicinskega centra hotelov LifeClass Portorož, kjer deluje kot njegov strokovni vodja.