Zahvalaton

Denis Avdić presenetil: Dobrodelnega maratona Radia 1 ne bo?!

S.Š.
21. 11. 2023, 14.02
Posodobljeno: 21. 11. 2023, 17.44
Deli članek:

Denis Avdić je danes poslušalce Radia 1 najprej šokiral z izjavo, da 28 urnega dobrodelnega maratona letos ne bo.

Darja Štravs Tisu
Letos ekipa Radia1 pripravlja Zahvalaton!

Nato pa jih je razveselil z lepo novico. Eden največjih dobrodelnih dogodkov, od katerega nas loči točno en mesec, seveda bo - a tokrat v nekoliko drugačni luči.

21. decembra se bo v centru praznične Ljubljane zgodil 28 urni dobrodelni ZAHVALATON Radia 1 in dm. Denis Avdić, Miha Deželak, Jana Morelj in pripravnica Lara, bodo progam v živo oddajali neprekinjeno 28 ur.

“Letos ste pomagali že ogromno!”

"Zahvalaton ga imenujemo, ker ste letos že pomagali v rekordnih zneskih. Deželak Junak, 12-urni dobrodelni maraton za žrtve poplav, Dobrodelna tekma nogometnih legend ... vse to so razlogi, da lahko rečemo samo hvala. Ne gre zato, da letos sredstva niso potrebna. Zbrani denar iz avgusta in septembra gre izključno žrtvam poplav, decembrski 28-urni dobrodelni maraton pa je namenjen izključno družinam v stiski. Namenjen je tistim, ki se prebijajo skozi vsakdan in tudi letos je ogromno takih družin.

Darja Štravs Tisu
Zahvalaton se bo pričel 21. decembra.

Ampak nam se zdi, kot da bi vam ves čas težili ... dajte, dajte. Letos ste pomagali že ogromno, zato smo se odločili, da naredimo 28-urni dobrodelni zahvalaton. Seveda bomo prav tako zbirali denar preko smsov POMAGAM5 na 1919, veseli bomo vaših donacij, ki bodo namenjene družinam v stiski," je v jutranjem programu povedal Avdić in razkril še nekaj podrobnosti letošnjega drogodka.

Čaka nas kar nekaj presenečenj

"Letos boste slišali zahvale, 28 ur zahval za vse, kar ste letos naredili. V zameno boste dobili dobili 28 ur zabave. Ne bo to klasični dobrodelni maraton, ker vas res težko spet prosimo. Zaslužite si 28 ur zabave in mi vam jo bomo pripravili. Kapo dol za vse, kar ste letos naredili, presegli ste vsa pričakovanja," je še povedal Avdić.

Tudi letos bo dogodek potekal na standardni lokaciji na Mestnem trgu ter na Kongresnem trgu, kjer bo znova poskrbljeno za veliko zabave. Prav tako bo ekipa Denis Avdić Showa ob 9. uri 22. decembra razkrila zbrani znesek in seveda vsi si želimo, da bo ta ponovno visok.

Za vse podrobnosti ša naprej spremljajte Radio 1 in njegova socialna omrežja, kjer boste v prihodnjih dneh zvedeli vse podrobnosti, razkrili pa bodo tudi kakšno presenečenje.

Darja Štravs Tisu
Denis Avdič, Jana Morelj, Miha Deželak in pripravnica Lara