Ponudniki storitev

Kako v teh hudih časih do mojstra s popustom ali celo brezplačno? Tako ...

R.T.
11. 8. 2023, 10.51
Posodobljeno: 11. 8. 2023, 11.29
Deli članek:

V teh dneh je ob robu naravne katastrofe, ki je prizadela dele Slovenije, veliko govora tudi o raznih nepoštenih praksah in celo podlih akterjih, ki stisko ljudi izkoriščajo za to, da novce iz tujega žepa prekladajo v svojega.

Bobo
Sanacija na območju sotočja Poljanske in Selške Sore.

A obstaja tudi druga plat kovanca, veliko dobrote, delovnih rok, ki so pripravljene skupaj z nogami priskočiti na pomoč tistim, ki to najbolj potrebujejo.

Razdejanje je ogromno, zato bo kolosalna tudi obnova, pri čemer je med tistimi, ki so v teh uničujočih dneh izgubili vse ali veliko, bržkone malo teh, ki sedijo na kupčku denarja, s katerim bodo podkupili nujno potrebnega mojstra ali gradbeno podjetje, ki svoje storitve ponuja na prostem trgu. Na portalu Omisli.si, ki povezuje iskalce in ponudnike storitev, zato v teh dneh zbirajo ponudnike, ki svoje storitve, povezane z obnovo po poplavah, v kakršnem koli obsegu nudijo brezplačno ali po znatno znižani ceni.

»Slovenija se je soočila z najhujšimi poplavami v svoji zgodovini. Škoda je ogromna, ljudje pa si obupno prizadevajo obnoviti svoje domove in življenja. Pri Omisli.si želimo pomagati,« so zapisali na spletišču. Še enkrat več se je pokazalo, da pregovorni Slovenec v prsih ima srce in ne kamna, na portalu so namreč že v prvih dneh zbrali pester nabor ponudnikov. Ne manjka keramičarjev, slikopleskarjev, čistilnih servisov in drugih, ki so v teh hudih časih svojo storitev pripravljeni opraviti s popustom ali celo brezplačno.