Nekoč in danes

FOTO: Je sploh mogoče, da je to Madonna?!

P.K./STA
19. 7. 2023, 14.30
Deli članek:

Legenda pop glasbe Madonna je prejšnji teden na Instagramu sporočila, da je na poti okrevanja po bakterijski okužbi, zaradi katere je morala prejšnji mesec v bolnišnico na intenzivno nego in prestaviti svojo načrtovano veliko turnejo.

Profimedia
Madonna kot srednješolka, ko na njenem obrazu ni bilo še nič "umetnega".

"Ko sem se zbudila v bolnišnici, sem najprej pomislila na svoje otroke. Moja druga misel je bila, da ne želim razočarati nikogar, ki je kupil vstopnice za mojo turnejo," je sporočila 64-letna glasbenica in dodala, da se osredotoča na svoje zdravje in krepitev, vrnila pa se bo takoj, ko bo mogoče. "Zahvaljujem se vam za vašo pozitivno energijo, molitve ter besede zdravljenja in spodbude. Čutim vašo ljubezen," je sporočila.

Profimedia
Madonnina aktualna podoba, ki jo je pred kratkim osvežila z novo barvo las - zdaj je plavolaska.

Zaradi bolezni je morala prestaviti skoraj razprodano turnejo Celebration s 84 koncerti, ki bi se morala začeti 15. julija, preden je njen menedžer Guy Oseary prejšnji mesec povedal, da je pevka zaradi resne bakterijske okužbe več dni preživela na intenzivni negi v bolnišnici. V ponedeljek je povedala, da bo evropski del turneje, ki naj bi se začel 14. oktobra v Londonu, začela po načrtu, koncerte v ZDA, ki so bili predvideni pred tem, pa bo prestavila na kasnejše datume.

Da je z njo bolje, izkazuje tudi njena zadnja objava na Istagramu, ki je oboževalce nekoliko začudila, saj je na sliki videti povsem drugače, kot so jo njeni sledilci navajeni v zadnjem obdobju. "Izgleda povsem nerealno, mladostno, kot bi imela spet 20 let," je v komentarjih zapisala ena od njenih sledilk. Izgled na sliki je najverjetneje posledica obdelave fotografij, ali uporabe filtrov.