Z malim zadovoljen

FOTO: Pahorja osrečila medicinska sestra Simona

J.V.
23. 2. 2023, 20.45
Posodobljeno: 23. 2. 2023, 22.05
Deli članek:

Najprej je tarnal zaradi slabega spanca, potem je zagledal čips.

STA
Borut Pahot je eden najbolj aktivnih politikov na socialnih omrežjih.

Včeraj je nekdanji predsednik republike Borut Pahor slovensko javnost presenetil z objavo, da je v celjski splošni bolnišnici uspešno prestal operacijo prostate, po tem ko je le nekaj dni pred tem s pomočjo koroške družine Fratar zrušil rekord s prodajo svoje katrce.

"Po jutranji uspešni operaciji prostate se že odlično počutim, čeprav mi čips obljubljajo šele jutri. Rad bi se zahvalil dr. Sandiju Poteki in njegovi sijajni ekipi. Sestra Metka in ostale sestre so poleg vsega super prijazne. Mislim, da vse to premalo cenimo. Počutim se lepo in v varnih rokah," je včeraj presenetil na Facebooku.

Danes pa je težko pričakovani čips le dobil in ga lep del tudi že snedel. Najprej je sicer nekaj tarnal o slabem spancu, a ga je tokrat osrečila...

"Ponoči v celjski bolnišnici nisem najbolje spal in sem sklenil, da pričakam jutro slabe volje. Ta načrt mi je pokvarila sestra Simona, ki ni pozabila na moja poizvedovanja o čipsu. Takoj zjutraj ga je prinesla z nasmehom in mi polepšala dan. Marsikaj od tega kar vidite na fotki v kotu že ni več," je pred nekaj urami nadaljeval svojo zdravniško sago.