Pretreseni Slovenci

VIDEO: Širi se posnetek grozljivega napada v Ljubljani, a policija sporoča...

P.K.
5. 10. 2022, 07.09
Posodobljeno: 5. 10. 2022, 08.38
Deli članek:

Slovence je šokiral posnetek, ki se je včeraj pojavil na Twitterju in prikazuje, kako nek moški napade žensko.

Twitter
Prizori so občutljivi.

Iz krajše vsebine je razvidno, da oseba moškega spola pristopi do sedeče osebe in se brutalno fizično znese nad njo. Zgodilo naj bi se na igrišču na ljubljanskih Žalah.

Nekdo je dogodek snemal, zakaj raje ni odhitel na pomoč žrtvi incidenta, ni znano. Je pa snemalec storilcu vmes rekel: "Dost je, dost je!"

V komentarjih pod filmom so opozorili, da se je to zgodilo že lani, policija pa je to potrdila. "Pri pregledu posnetka je bilo ugotovljeno, da gre za dogodek, ki se je zgodil 26. 4. 2021, okoli 19.30, na Šmartinski cesti v Ljubljani. Takrat smo bili obveščeni o pretepeni osebi, na kraju pa je bilo ugotovljeno, da je prišlo do spora med dvema mladoletnima osebama, ki sta skupaj popivali. Pri tem je eden od njiju drugega pošprical s solzivcem, zaradi česar je ta z njim nato fizično obračunal. V dogodku je bila ena oseba lažje poškodovana, zoper osumljenega pa je bila podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja nasilništva. Zoper oškodovanca je bil zaradi posesti plinskega razpršilca in omogočanja uporabe alkohola mladoletnim osebam, podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče," so sporočili.

Opozarjamo, da je vsebina videa zelo nazorna.