boj za bronasto odličje

FOTO: To je po porazu Luki Dončiću sporočila njegova mama

R.T.
6. 8. 2021, 07.25
Posodobljeno: 6. 8. 2021, 08.15
Deli članek:

Objavila je sinovo fotografijo in zapisala ...

Profimedia
Luka Dončić

Košarkarji Slovenije so v polfinalu OI izgubili proti Franciji z 89:90. V soboto ob 13. uri jih čaka tekma za bronasto odličje proti Avstraliji. 

Luka Dončić je po tekmi dejal, da je kljub porazu ponosen na ekipo. "Izgubili smo, čeprav smo imeli na koncu lepo priložnost za zmago. Prav vsi so dali vse od sebe," je bil jasen Dončić. "Trdo smo delali dva meseca, da smo pokazali to igro tukaj in presenetili veliko ljudi. Nikakor se tukaj še nismo predali, saj je pred nami še en cilj, za katerega se bomo zdaj zbrali," je dejal. 

Po težkem porazu se je na družbenem omrežju Instagram oglasila tudi Lukova mama Mirjam Poterbin. Objavila je sinovo fotografijo in zapisala: "Ne bi mogla biti bolj ponosna. Gremo po bronasto medaljo".

Spomnimo: Mirjam Poterbin je na predvečer tekme s Francijo razkrila, da si nikdar ni mislila, da bo njen sin eden najbolj obleganih športnikov na olimpijskih igrah. "Nisem se s tem ukvarjala. Pomembno mi je bilo, da se ukvarja s športom, da gre čez puberteto s športom oziroma z nečem, kar bi ga veselilo. Luka je s tem rasel, tako zgodaj je šel od doma. Enostavno je to sprejel. To je nekaj, kar je njemu običajnega in sprejema to zelo zelo dobro," je ob tem dodala. 

Instagram (osebni profil)
Sporočila mu je, da je ponosna nanj.