Preverite, katere

V največjem nakupovalnem središču pri nas odprtih že kar nekaj trgovin, določene vrata odpirajo v teh dneh

A.S.
23. 4. 2020, 09.28
Posodobljeno: 16. 7. 2023, 15.41
Deli članek:

V ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark je odprtih že nekaj trgovin. Delovanje teh prodajaln in poslovalnic je dovoljeno, v naslednjih dneh pa svoja vrata odpirajo še nekatere druge.

STA
Večina trgovin v Cityparku je odprtih šest dni na teden.

Iz Cityparka so sporočili, da je v nakupovalnem središču poskrbljeno za izvajanje vseh predpisov in varnostnih navodil. "Pred vhodom v nakupovalno središče in pred trgovinami so na voljo razkužila. Obvezna je uporaba zaščitne maske. Široki hodniki v nakupovalnem središču pa omogočajo velike varnostne razdalje med obiskovalci," so dodali.

Odprte so naslednje poslovalnice: megamarket Interspar, drogerija DM, Lekarna Ljubljana, Sanolabor, trgovina za male živali Sitipet, cvetličarna Gardenia, SKB banka, varnostna trgovina Vovko, optika Morela, čistilnica Labod, Samsung, Tele-Mobiltel in A1.

Danes bosta vrata za obiskovalce odprli tudi poslovalnica Telekom Slovenije in kolesarska trgovina Hervis, kjer je mogoče prevzeti tudi spletna naročila.

Delovni čas trgovin lahko preverite na spletni strani omenjenega trgovskega centra. Večina je odprtih šest dni na teden, v nedeljo pa je Citypark zaprt.