Slovenija

Krajšajte si čas z Zmajskimi igrami!

N.N.
16. 3. 2020, 14.41
Posodobljeno: 16. 3. 2020, 14.44
Deli članek:

V tem času, ko smo praktično vsi doma, smo pri KK Cedevita Olimpija za vse navijače pripravili posebne Zmajske igre, s katerimi si lahko malenkost krajšate čas v obdobju, ki je pred nami.

Cedevita Olimpija
Krajšajte si čas z Zmajskimi igrami!

Zaprtje športnih dvoran in prekinitev tekmovanj še ne pomenita, da košarkarji Cedevite Olimpije ne morejo biti prisotni tudi v vaši dnevni sobi. V ljubljanskem klubu smo za krajšanje časa naših navijačev pripravili posebne Zmajske igre, ki si jih lahko na svoj računalnik ali tablico naložite preko naše spletne strani, nato pa jih zgolj natisnete na domačem tiskalniku.

Zmajske igre najdete na tej povezavi

Igre, ki smo jih pripravili za vas, so povsem preproste, za to, da si boste lahko krajšali čas, pa boste potrebovali le svoje igralne figurice. Zaposlili se boste lahko z igro šaha ter priljubljeno igro 'Človek, ne jezi se', s svojimi najbližjimi pa se boste lahko pomerili tudi v igri 'Tri v vrsto', ter še eno posebno igro, ki smo jo pripravili posebej za ta čas.

Svoje najmlajše pa lahko zaposlite s kar dvema pobarvankama, kjer bodo lahko prebarvali našega zmajčka Olija. 

Svoje fotografije, kako si v teh težkih časih krajšate čas z Zmajskimi igrami, nam lahko posredujete na mail@cedevita.olimpija.com, na Twitterju lahko označite naš profil @KKCedOL, ob objavi na Instagram zgodbi pa označite naš profil @kkcedevitaolimpija.