Klara Lorger

Izpadla tekmovalka je razkrila svojo ljubezensko zgodbo

Eva Jandl
7. 5. 2019, 20.15
Deli članek:

V prvem plesnem dvoboju šova Zvezde plešejo v tej sezoni je plesni parket morala zapustiti Klara Lorger, ki pa je razkrila tudi svojo ljubezensko zgodbo.

Miro Majcen
Klara Lorger je lahko upravičeno ponosna, saj se je prebila med najboljšo šesterico v šovu Zvezde plešejo.

Pevka ansambla Vihar Klara Lorger se je uvrstila v najboljšo šesterico plesalcev, zdaj pa je tekmovanje morala zapustiti. V prvem plesnem dvoboju te sezone je po odločitvi sodnikov zaplesala salso, ki pa jo je po mnenju sodnikov bolje odplesala njena dvobojevalka Špela Grošelj. Klara je navdušena: »Bila je neponovljiva izkušnja.« Klara je poleg tega, da je pevka, tudi medicinska sestra in predvsem mamica hčerkama Gloriji in Trini, ki ju ima z Dragom Jambrekom, članom skupine Zaka pa ne. Razkrila je, da je Drago kar šest let mlajši od nje, kar pa je izvedela na poseben način.

Ljubezen ne pozna let

Danes 31-letna Klara je Draga spoznala, ko je imela 24 let. »Po najini prvi noči, ki je bila res nedolžna, sem ga vprašala, ali gre v službo. Pa je rekel, da ne gre v službo, niti na fakulteto, ampak v srednjo šolo. Takrat je ravno postal polnoleten.« Zdaj sta skupaj že šest let in Klare razlika v letih ne skrbi več, saj marsikdo zanjo sploh ne ve. Pravi, da je ta strah imela le na začetku zveze, ko se je bala predvsem, kaj bodo rekli njegovi domači. »Leto, ko sem spoznala Draga, me je zagotovo najbolj zaznamovalo,« pravi Klara, ki svojo idilično družino rada pokaže tudi na družbenih omrežjih. Klara, ki se je prej zavrtela le na kakšni veselici, dodaja, da je zelo vesela, da je ples postal del njenega življenja. Seveda bo še vedno zaplesala. »Rada plešem na veselicah, ker je tam glasba, ki jo imam rada, in vedno se najdejo dobri plesalci.«

Osebni arhiv
Klara Lorger z družino