Terme Dobrna

Izguba zavesti v savni le naključje?

G.G./STA
14. 2. 2019, 09.32
Posodobljeno: 14. 2. 2019, 13.18
Deli članek:

V prostorih savn v Termah Dobrna so včeraj zvečer našli nezavestnega moškega.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Spletni portal 24ur.com je včeraj zvečer poročal, da po njihovih informacijah v Termah Dobrna poteka »intervencija in preiskava zaradi zastrupitve v savni«. Predstavnica za odnose z javnostmi iz PU Celje Milena Trbulin je danes potrdila, da je v prostorih savn »na območju naše policijske uprave« 53-letni moški izgubil zavest. Moškega so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico.

Trbulinova je povedala, da so bili o dveh podobnih primerih obveščeni že v preteklih dneh. Po pisanju 24ur.com naj bi prejšnji teden zavest izgubil en moški, pomoč pa so nudili tudi neki ženski.

Ugibanja so šla v smeri domnevne zastrupitve z ogljikovim monoksidom. Iz Term Dobrna pa so sporočili, da pri njih ni bila ugotovljena nobena nepravilnost, zato ne morejo prevzeti odgovornosti za nastali dogodek. "Tudi pretekli dogodki so zgolj naključje. Pristojni organi so namreč opravili vse preglede in niso ugotovili nepravilnosti na naši strani,"so navedli v Termah Dobrna in ob tem izrazili obžalovanje za nastale razmere in zaželeli čim prejšnje okrevanje njihovemu gostu, ki je na zdravljenju v celjski bolnišnici.