Pozivi k bojkotu

VIDEO: "To je absurdno, Luko so okradli", to pa je Shaq povedal o "Luki rezervistu"

T.L.
25. 1. 2019, 11.30
Posodobljeno: 25. 1. 2019, 12.33
Deli članek:

Živahna je bila tudi debata v oddaji Inside The NBA, v kateri voditelj Ernie Johnson s Charlesom Barkleyjem, Kennyjem Smithom in Shaquill O'Nealom razpravlja, ali bi si Dončić zaslužil mesto na All Star tekmi, pa čeprav med rezervisti.

Reuters
Navijači hočejo videti Luko na tekmi zvezdnikov.

Ni skrivnost, da je Luki Dončiću po prihodu v klub NBA Dallas Maverics v nekaj mesecih uspelo pridobiti spoštovanje in ukrasti srca številnih navijačev, in to ne Mavsov, ampak tudi drugih NBA klubov. Občudovanje Luke pa presega območji Slovenije in Španije, kjer si je pred prihodom v NBA služil kruh. 

Ogorčenje navijačev, da se Luki v končni razvrstitvi igralcev (sestavljeni iz glasov navijačev, košarkarjev in predstavnikov medijev) ni uspelo uvrstiti v prvo peterko na tekmi All Stars, je velikansko. In  - tudi v tem primeru - presega meje Slovenije. To kažejo tudi odzivi iz tujine na družbenih omrežjih, v katerih gredo nekateri tako daleč, da pozivajo k bojkotu tekme. Veliko se jih strinja, da so Luko "oropali". 

Uporabnik twitterja, ki objavlja pod imenom Hairlokk, pa je šel še korak naprej in se domislil "maščevalnega načrta". Zapisal je, da je pravkar izvedel, da je Real Madrid zaslužil 6 milijard funtov, zato jim predlaga, naj kupijo vse vstopnice za tekmo zvezd lige NBA in dvorano napolni z navijači, ki bodo čez vso tekmo zahtevali na igrišču Luko Dončića ... Nekaj drugih odzivov pa si preberite spodaj.

Poslušate pa si lahko tudi živahno debato ekipe, ki ustvarja oddajo Inside The NBA, v kateri voditelj Ernie Johnson s Charlesom Barkleyjem, Kennyjem Smithom in Shaquill O'Nealom razpravlja, ali bi si Dončić zaslužil mesto na All Star tekmi, pa čeprav med rezervisti.