Se greje pri šejku?

Novogoričanka ujela milijarderja iz Katarja?

pk
28. 11. 2016, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Med domačini, kasneje še na družbenih omrežjih, se je razplamtela novica o dekletu iz Nove Gorice, ki naj ga povezovali z enim najpremožnejših mlajših moških iz Katarja.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Naša ekipa je preverjala govorice in naletela na veliko zanimivih informacij, ki se nanašajo na njuno domnevno razmerje in identiteto dekleta ter tudi bogataša. Kaj smo izvedeli o njiju? Domačini pravijo, da dekle, ki naj bi se zapletlo z bogatašem, na Goriškem vidijo zelo poredko, saj naj bi zadnja leta študirala v tujini. Prihaja iz običajne družine z več otroki. Več informacij o njej kroži po družbenem omrežju, kjer ljudje radovedno ugibajo, koliko je resnice v govoricah o razmerju med Slovenko in bajno bogatim mladeničem iz Katarja.

Kaj se ve

Ne želi dati komentarja

Domnevno dekle multimilijarderja je z izjavami skopo; govoric ne želi komentirati niti razjasniti, v kakšnem razmerju, če sploh, je s Katarcem.

»Slišala sem, da se je s tem, s kom se dobiva mlada Novogoričanka, hvalila njena sorodnica. Povedala je, da je njena sestrična menda Katarca spoznala v Veliki Britaniji, v eni od restavracij,« pišejo vključeni v spletne debate na ta račun. Na internetu zapisujete tudi, da naj bi se Novogoričanka A. V. dobivala s 27-letnim Mohammedom al Kubaisijem, ki prihaja iz države Katar – obmorskega emirata v Jugozahodni Aziji in na Bližnjem vzhodu. Bogastvo njegove družine ocenjujejo na več milijard dolarjev. Obogateli naj bi z družinskim podjetjem, v okviru katerega je razpetih več dejavnosti; od prodaje in najema luksuznih vozil do poslov na področju informacijskih tehnologij.

Nemarno premožen

Mohammed al Kubaisi je študiral v ZDA, nato pa se je vrnil nazaj v Katar. Mediji poročajo, da je samski in da rad igra nogomet in kupuje avtomobile.

Kako bogat je mladenič, s katerim naj bi bila v razmerju 24-letna Novogoričanka, govori tudi podatek o luksuzu, ki ga je deležen. Njegova strast so dragi in hitri avtomobili. V javnosti je znan kot nekakšen zbiratelj prestižnih vozil. Njegov vozni park naj bi bil vreden več milijonov dolarjev; v svoji zbirki ima bentleyja, mercedesa, ferrarija, maseratija in še mnogo drugih avtomobilov prestižnih znamk. Vsak od njih naj stal vsaj 200 tisoč dolarjev.

Prek družbenega omrežja smo tudi mi navezali stik z njegovo domnevno partnerko, ki je povedala, da ne bo dajala nobenih izjav, saj bi s tem povzročala samo škodo, predvsem pa polnila usta ljudem. Njunega razmerja nam ni potrdila niti zanikala in na koncu dodala, da se ne želi pojavljati v medijih.