Priložnost za Sevnico

FOTO: V Sevnici bi predstavili "lepe" stvari, ki jih je nosila Melania

G.G. / J.A.
9. 11. 2016, 12.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V Sevnici si manejo roke. Lepotica iz njihovega mesteca je postala prva dama ZDA. Sevniški župan Srečko Ocvirk meni, da je to priložnost za mesto ob levem bregu Save.

Janja Ambrožič, Dolenjski list
Priložnost za oglaševanje Sevnice.

Delček Sevničanov je praznoval že v zgodnjih jutranjih urah, tako da so se do dopoldneva očitno nekoliko utrudili. Na sevniški tržnici je bilo tako več novinarjev kot podpornikov Melanie Trump.

Sevniški župan Srečko Ocvirk je povedal, da načrtujejo predstavitev Sevnice kot mesta, v katerem izdelujejo lepe stvari. Ob tem je spomnil, da je Melania že kot sedemletno dekletce na modni reviji predstavljala konfekcijo Jutranjke iz Sevnice. Skratka, v Sevnici bi radi predstavili proizvode Lisce, Kopitarne, računajo tudi na kakšnega turista več, pretiranih pričakovanj pa nimajo.

Janja Ambrožič, Dolenjski list
V Sevnici so izobesili veliko ameriško zastavo.

Župan je še zmotilo selektivno poročanje nekaterih novinarjev. Po njegovem so predstavili le določeno obdobje Sevnice, tisto, ki je ustrezalo njihovi zgodbi in to je bilo največkrat obdobje v času Jugoslavije. Ocvirk si pa želi, da bi poročali tudi o kakovosti življenja v Sevnici.