Slovenija

Barsos bo vodil športni komentator Andrej Stare

Erika Repovž
16. 3. 2016, 17.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Novi strokovni direktor ljubljanskega medicinskega centra Barsos, ki sta ga ustanovila zdravnika Cvetka Dragoš Jančar in pokojni Saša Baričevič, bo aprila prevzel športni novinar in zdravnik Andrej Stare.

Mateja Jordovič Potočnik
Vodenje Barsosa bo aprila prevzel Andrej Stare.

Kot nam je povedal Andrej Stare, znani športni novinar in komentator, ki je doslej vodil zdravstveni in wellness center v Moravskih toplicah, držijo govorice, da bo od 15. aprila novi strokovni direktor Barsosa. Medicinski center, ki je bil od leta 1993 v večinski lasti družine pokojnega zdravnika Saše Baričeviča je lani kupil Goran Kristan, znan kot direktor Sportine Bled. Kot je ob nakupu poudaril Kristan,  že več let posluje samostojno, zato naložba v zdravstveni center v ničemer ni povezana z znanim podjetjem, ki se ukvarja s prodajo oblačil.   

Novi lastnik, novi načrti

Kar zadeva razširitev nadstandardnih zdravstvenih storitev ima novi lastnik Barsosa s partnerico Uršo Murn velike poslovne načrte. Pravkar prenavljajo in širijo prostore, v prihodnje bodo tudi dodatno zaposlovali, saj želijo pridobiti nazaj podjetja, ki so Barsos v preteklosti zapustila.

Novi strokovni direktor Andrej Stare, ki smo ga zmotili v Planici, nam svojih novih kariernih načrtov in podrobnosti sodelovanja s Kristanom zaenkrat še ni želel podrobneje razkriti, je pa obljubil, da bo več povedal že v prihodnjih dneh.