Slovenija

Ekskluzivne fotografije: Lepotna preobrazba Alenke Bratušek

P.R.
1. 4. 2014, 09.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Težave vlade in naše države so za našo premierko zagotovo izredno hud napor. Prav zato se je Alenka Bratušek pred dnevi odločila za nekaj ženskega razvajanja in korenito preobrazbo.

Naši viri vedo povedati, da je Alenka Bratušek svojim političnim kolegicam večkrat potarnala, da se počuti izčrpana in da nima časa, da bi se vsaj malo razvajala ter da zato tudi ni zadovoljna s svojim videzom. Kolegice so ji svetovale, naj si privošči kakšen dan odmora v katerem izmed slovenskih zdravilišč ali pa sprostitev v kozmetičnem salonu. Ena od njenih strankarskih kolegic pa naj bi Alenki prišepnila, kje si lahko privošči najboljšo sprostitev in pomladitev. Padla je odločitev in pretekli sončen konec tedna je naša premierka izkoristila za preobrazbo od glave do peta. Odpravila se je v eno od luksuznih letovišč na francoski rivieri, kjer jo je v prestižni lepotni kliniki čakal vrhunski apartma. Že prvi dan se je Bratuškova menda sestala z lepotnim kirurgom, vrsto vrhunskih kozmetičnih strokovnjakov in stilistko, ki skrbi tudi za podobo ljubice francoskega predsednika Françoisa Hollanda, Julie Gayet. Skupaj so izbrali nekaj smernic za novo podobo Alenke Bratušek, pri tem pa so seveda upoštevali tudi njene želje. Tako so ji ustnice le malo bolj napolnili, dvignile veke in opravili korekcijo nosu. Kožo so ji pomladili s pomočjo nove tehnologije, ki vključuje posebno vrsto brušenja, njen videz pa so lepo izpopolnili s podaljšanimi trepalnicami in lepo oblikovanimi obrvmi.

Bratuškova je izbirala in na koncu izbrala lisičjo barvo.

Alenka Bratušek se sicer ponaša z lepimi gostimi lasmi, ki pa bi občasno potrebovali malo več krotenja, pa tudi barve in svežine. Frizer na lepotni kliniki se je potrudil na vso moč, preizkusil je številne barve, na koncu pa sta se skupaj z Alenko odločila za lisičjo rjavo. Zatem je na vrsto prišla še mojstrica ličenja, ki se je skupaj z Alenko odločila za elegantno ličenje. Včasih pretirano rdečico sta skrili z dobrim korektorjem in poudarili samo lička. Da bi Alenkine oči delovale večje, jih je mojstrica ličenja obrobila z belo barvico in rahlim slojem bleščic, veke pa ji je naličila s toplimi odtenki, ki se ujemajo z njeno barvo las. Vrhunski strokovnjaki so delo opravili odlično, saj naša premierka zdaj kar žari. In koliko jo je vse skupaj stalo? Naši viri vedo povedati, da je Alenka za novo podobo odštela nekaj več kot 15 tisoč evrov.