Slovenija

Išče se mladi očka, ki je na Žalah izgubil prstan!

T.P.
8. 11. 2013, 11.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na naš naslov je priromalo kratko pisemce, ki se je dotaknilo naših src. Odločili smo se, da ga objavimo in pomagamo najti lastnika poročnega prstana, izgubljenega na ljubljanskih Žalah.

Pismo, ki smo ga prejeli po elektronski pošti, je napisala Mojca, prijateljica gospe Pavle, pri kateri čaka izgubljeni prstan svojega lastnika. Takole piše:

»Včeraj me je klicala prijateljica Pavla. 1.11. okoli 12. ure je bila na Žalah in naletela na mlado družinico, ki je iskala poročni prstan (očku je odletel s prsta, ko je malo hčerkico dal dol iz ramena). Pomagala jim je iskati prstan in ker ga niso našli, je mlada družina odšla žalostno domov. Prijateljica pa je nedaleč stran naletela na gospo, ki je pravkar našla ta prstan. Skupaj sta hoteli poiskati to družinico, vendar je nista našli v vsej tisti gneči. Zato je gospa dala prijateljici prstan in sedaj ga ima Pavli doma. Prstan je moški, vgraviran ima datum in ime ter čaka na lastnika, ki naj pokliče Pavli v Ljubljano, na tel. 01 540 17 73. Mogoče nam uspe s skupnimi močmi najti lastnika.«

Dragi očka in mož, če si se v pismu prepoznal, pokliči Pavli in poskrbi, da se tvoj izgubljeni poročni prstan vrne tja, kamor sodi – na tvoj prstanec.