Slovenija

Pahorjeva zlata ribica je metroseksualni krap

sj
2. 10. 2013, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V oddaji Planet Stand-Up na Planet TV-ju bodo danes na plan spustili zver, imenovano tudi »stric Bedanc« Boštjan Gorenc – Pižama, ki je obljubil, da bo razložil, zakaj je Pahorjeva zlata ribica v resnici metroseksualni krap.

Planet TV

Gledalce čaka pol ure smeha, zagotovo pa jih bo najbolj prepričal Pižama, ki pravi:  ''Pahorjeva zlata ribica je metroseksualni krap, glejte oddajo Planet Stand-Up.'' Pižama se s svojimi šalami ne ustavi le pri Pahorju, ampak si privošči tudi dogajanja v Mariboru: ''Evropska prestolnica kulture je bila kot ena dolga gasilska – na začetku je bila muzika, na koncu so se pa tepli. Ampak po tem, ko so se začeli protesti, odzivi politikov nanje, sem končno poštekal, zakaj večina desničarjev ne mara partizanov. Zakaj? Zato, ker faloti niso šli prijavit upora na upravno enoto,'' v svojem značilnem humorju pravi Boštjan, ki pa ni edini, ki je poskrbel, da so se gledalci nasmejali do solz.

Planet TV

Tin Vodopivec, ki sicer ni samski, ampak je v zvezi s Tejo Kralj, ki dela na radiu Center, pravi, da je ''najhujša stvar, ki se ti lahko zgodi v življenju, da spoznaš žensko svojih sanj, pa je že zasedena. To je tako, kot bi dobil veliko čokolado – z rozinami.'' Nekako se strinjamo!