Slovenija

Primož zanika nasilje nad hrvaško pevko

mv
25. 9. 2013, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred dnevi se je v Ljubljani začel nov sodni proces, povezan z bojem za skrbništvom nad sinom Gašperjem, ki ga že štiri leta bijeta pevka in manekenka Anđa Marić in fotograf Primož Dolničar. Pevka upa, da bo to zadnji sodni postopek, ki bo razjasnil odgovornosti nekdanjega para, saj ji je žal sina, ki že tri leta spremlja javni boj svojih staršev.

Mediaspeed
Anđa in Primož v bolj srečnih časih

Boj za skrbništvo med Anđo Marić in Primožem Dolničarjem dobiva nove razsežnosti. Čeprav je Dolničarju pred časom že uspelo pridobiti popolno skrbništvo, je višje sodišče po Anđini pritožbi sodbo razveljavilo. Primož se je tako pred dnevi na sodišču zagovarjal zaradi domnevnega nasilja v družini, ki mu ga očita nekdanja žena, ki ga je tudi prijavila policiji. Dolničar krivde za to ne želi priznati, zato nekdanji par čaka še eno sojenje, ki bo odločilo, s kom bo v prihodnje živel 10-letni Gašper. Ravno on je glavni razlog, zakaj si Anđa želi, da se sodna kalvarija že enkrat konča, saj jo boli, ko vidi sina trpeti. Za različne slovenske medije je pevka povedala, da je Gašper dovolj star, da sam pove, kaj si želi, in da bi sprejela, če bi deček želel živeti z očetom.

Urejeno okolje za Gašperja

Gašper trenutno en teden živi pri mami, en teden pri očetu in Anđa je nad tem zgrožena, saj pravi, da tega človek še mački ne bi privoščil. Zaveda se, da otrok potrebuje stalnost in urejeno okolje, v prihodnje pa se bo na sodišču zagovarjala sama. Pravi, da odvetnika ne potrebuje več, saj se nima za kaj zagovarjati, poleg tega je za odvetnike že zapravila čisto preveč denarja. Upa, da se bosta s Primožem čim prej sporazumela, saj si želi le, da bo njen Gašper, ki ves čas spremlja sodne procese in pisanje medijev, končno srečen.