Slovenija

POP TV ne prizna napake?!

Z.L.
7. 8. 2013, 22.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po polomiji z gostilno iz resničnostne oddaje Gostilna išče šefa so na komercialni televiziji POP TV vso krivdo za neuspeh prevalili na Andreja. Zanimivo pa je, da so pred drugo sezono oddaje spremenili pravila in s tem posredno vendarle priznali svojo zmotno strategijo. To pa še zdaleč ne pomeni, da se bodo odgovorni komur koli opravičili, še najmanj opeharjenemu Andreju.

A.M. / Mediaspeed
Po hodnikih Pop TV se govori, da je za polomijo v Gostilni kriva Andrejeva lenoba, kar pa težko verjamemo ...

Zdi se, kot da na POP TV niso za nič krivi. Še več, s prstom radi pokažejo na druge in se tako otresejo vseh očitkov, ki čedalje pogosteje letijo nanje. Na vesti imajo že dva resničnostna šova, ki sta se iztekla povsem drugače, kot je bilo sprva načrtovano.

Tako pri Kmetiji kot v Gostilni so doživeli pravo sramoto, saj se iz napovedovanega bajnega zaslužka in pomoči pri promociji obeh dobičkonosnih objektov ni zgodilo nič. V manj kot pol leta so morali oba prostora zapreti. Matej Drečnik se že dolgo trudi, da bi prodal kmetijo, čeprav so imeli sprva načrte, da bo na »sanjski« lokaciji osupljiv kmečki turizem. Pa se ni zgodilo nič, celo kmetijo je težje prodati, kot so predvidevali (toliko o sanjski lokaciji). Potem pa se je pripetila še Gostilna, pri kateri je najkrajšo potegnil prav zmagovalec Andrej Murko.

Po hodnikih organizatorjev na Kranjčevi se šušlja, da je za nastale razmere kriv Andrej sam, češ da je preveč len, neiznajdljiv in še kaj. Spet so torej za vse krivi drugi, nikoli pa produkcijska ekipa, ki si izmišljuje razne oddaje, za katere se zdi, da so sestavljene zgolj za pridobivanje lastnega dobička. Namesto obljubljene medijske podpore so se dogovorili, da Andreju odpišejo dolgove, on pa jim bo v zameno odstopil prostor.

Prav tam bodo to jesen iskali drugega šefa Gostilne, ki pa ne bo dobil nepremičnine, ampak denar. Na televiziji so vendarle spoznali, da so naredili napako, a kaj, ko javno o tem nikoli niso spregovorili in tega tudi ne nameravajo. In tako je v očeh gledalcev za vse kriv Andrej. Toda ta še zdaleč ni len in nesposoben, kot namigujejo nekateri, saj sta z bratom imela prav prikupen butični bife s hitro prehrano, ki se mu je moral zaradi sodelovanja v resničnostni oddaji odpovedati.

A.M. / Mediaspeed
Je res za vse kriv Andrej?!

Manj kruha, več iger

Marsikdo se sprašuje, kaj je narobe s slovenskimi resničnostnimi oddajami, da ne rodijo nobenih zvezd, ki bi se dlje obdržale v svetu zabave. V tujini si zmagovalci in drugi vidni udeleženci vsaj za leto dni priskrbijo pozornost in v tem času lahko zelo dobro zaslužijo. Pri nas pa je vse drugače ...

Podrobnosti v najnovejši številki revije LADY.