Slovenija

Zorana Jankovića zapustila žena?

M.S.
9. 7. 2013, 22.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

»Takšnih bedarij pa res ne bom komentirala,« je bila odločna Ursula Gawish, bodoča snaha Zorana in Mije Janković, ko smo jo poprosili za komentar o govoricah o ločitvi oziroma razhodu zakoncev Janković. Vendar pa anonimni viri zatrjujejo drugače.

Facebook

»Mija je Zorana zagotovo zapustila, saj zdaj stanuje v enem od blokovskih naselij v Črnučah,« nam je zagotavljala bralka. Govorice smo želeli preveriti tudi pri nekdanji snahi Mije in Zorana Jankovića, Vesni Janković. Slednja je bila ves čas, vsaj tako je bilo razvidno iz njunega skupnega medijskega pojavljanja, ne samo snaha, temveč tudi dobra Mijina prijateljica.

Do Vesne nikakor nismo mogli priti, saj se je javljal zgolj njen odzivnik.
Če govorice držijo in se Zoran in Mija Janković res razhajata, je to še ena v vrsti številnih dram, ki so v zadnjem letu pretresale družino Janković. Po tem, ko so največ prahu dvignile njihove poslovne poteze, dolgovi Jureta Jankovića, negativno poročilo protikorupcijske komisije o premoženju Zorana Jankovića in ne nazadnje še ločitev Jureta in Vesne Janković, je v javnosti odmeval tudi pretep, v katerega naj bi bila vpletena Damijan Janković in njegova zaročenka Ursula Gawish. Slednja naj bi se sicer (na videz?) z bodočo taščo odlično razumela, čeprav naj bi Mijo motilo predvsem domnevno pretirano ponočevanje mlade mamice.