Zanimivosti

Zadel 11,6 milijona, danes zlaga piškote

Simon Rosc
9. 7. 2013, 22.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Le nekaj več kot deset let je, od kar je Michael Carroll zadel na loteriji in s tem postal bogatejši za dobrih 11,6 milijona evrov. Danes tega zajetnega kupčka ni več.

Michael je zadel 11,6 milijona evrov.

Verjetno je bil tisti dan, ko je Michael preveril loterijski listek, eden najsrečnejših v njegovem življenju. Na dan, ko so mu bile številke naklonjene, si je priigral 10 milijonov funtov oziroma dobrih 11,6 milijona evrov. Lahko bi rekli, da kakor hitro je denar dobil, ga je tudi izgubil oziroma zapravil. Vsekakor je bilo to zanimivo obdobje v njegovem življenju. Zaznamovali so ga dragi avti, droge, drage pijače, prostitutke, pristal pa je celo v zaporu. Vsega pa ni zapravil zase, svoji družini je namreč namenil dobrih 4,5 milijona evrov.

Nekdanji milijonar je danes ločenec, pred kratkim se je moral preseliti na Škotsko, da bi bil bliže 10-letni hčerki. Ko je zapravil ves denar, je moral celo spati v gozdu in si iskati službo. Nazadnje jo je dobil v lokalni tovarni piškotov, kjer zlaga in pakira piškote za 240 evrov na teden. Sam je dejal, da trenutno ne potrebuje več, kot ima. Sedenje v gozdu in iskanje službe mu je streznilo glavo.

Denar je zapravil za avtomobile, drogo in prostitutke.