Slovenija

Zaradi poškodbe izpadel iz Talentov!

S.R.
23. 5. 2013, 16.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Med intenzivnimi pripravami na polfinalni nastop se je poškodoval free runner Dominik Starašinič. Ker zaradi poškodbe ne more nastopiti v zadnji polfinalni oddaji, morajo člani žirije izbrati novega polfinalista.

Miro Majcen
Free runer Dominik Starašinič je zaradi poškodbe ostal brez polfinala. Kdo ga bo nadomestil?

Kdo bo dobil priložnost zasijati na polfinalnem odru? Branko Čakarmiš pravi, da ima vsak član žirije svoje adute. Dominik Starašinič je povedal, da je do nesreče prišlo med vadbo polfinalne točke. Med izvajanjem enega izmed skokov, s katerimi je želel navdušiti Slovenijo, je z eno nogo pristal na mokri travi. Spodrsnilo mu je in padel je na levo koleno. Dominik: ’’Mislil sem, da ni nič resnejšega. Čez noč pa me je začelo zelo boleti, zato sem naslednji dan šel na pregled z ultrazvokom. Izkazalo se je, da imam za dva centimetra natrgano vez.’’

Pa to ni bila prva poškodba, ki jo je utrpel po nastopu na avdiciji. Prvič si je prav tako poškodoval koleno, nato gleženj, v tretje pa kolensko vez. Dominik si je kljub temu želel nastopiti v polfinalu in je poskušal vse, da bi to tudi uresničil. A zdravniki so mu povedali, da bi bilo to preveč nevarno. Da zagotovo ne bo mogel stopiti na polfinalni oder, je izvedel prav danes. Dominik z žalostjo v glasu: ’’Počutim se zelo slabo.’’

Tistemu, tisti oz. tistim, ki bodo zasedli njegovo mesto v polfinalu, ni pozabil zaželeti vso srečo. Dominik: ’’Da bodo izkoristili priložnost, ki sem jo jaz zapravil.’’Upa, da se bo sam čim prej prej pozdravil, da bo začel spet trenirati in ’’stopiti na stopničko višje v svetu free runninga’’. Gledalcem še sporoča: ’’Hvala vsem, ki ste nameravali glasovati zame, pa upam, da me boste podpirali še naprej.’’ Zagotovo!

Člane strokovne žirije pa zdaj čaka nepričakovana naloga – izbrati novega polfinalista! Branko Čakarmiš: "V vsaki sezoni šova Slovenija ima talent se nekaj zgodi prvič. Tokrat nas je presenetila novica, da je najbolj akrobatski talent Dominik Starašinič poškodovan. Žal njegovih vragolij ne bomo videli v polfinalu. Člani žirije že iščemo zamenjavo za Dominika, nekomu se bo nasmehnila nepričakovana sreča. Vsak žirant ima svoje adute. Upam, da se bomo hitro uskladili in izbrali najboljšo zamenjavo." Le kdo bo dobil drugo priložnost?