Slovenija

Svet24: Vsa resnica za 90 centov!

16. 3. 2013, 18.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Od danes dalje je slovenski medijski trg bogatejši za nov dnevni časopis, ki je drugačen od vseh, ki smo jih doslej poznali – Svet24 je edini dnevni časopis, ob katerem se bodo bral­ke in bralci ob branju aktualnih vsebin tudi zabavali.

Svet24

Svet24 bo podajal dnevno aktualne zgodbe na kar najbolj atraktiven način in razkrival ekskluzivne zgodbe, o katerih se bo govorilo, ob tem pa prinašal popolno informacijo o dogajanju na vseh področjih – poleg aktualnih novic iz gospodarstva, športa, popularne kulture, sveta zabave in zanimivosti bodo brakam in bralcem na voljo tudi ugankarske vsebine, popoln TV-spored, recepti za kuho in nasveti za dobro počutje, ipd. Svet24 bo časopis, v katerem bodo bralke in bralci našli prav vse, kar so doslej iskali v več časopisih. 

Urednica novega časopisa Svet24, Karmen Špacapan, je pred izidom prve številke povedala: "Začeli smo s portalom svet24.si, ki je sprva povezoval portale naših dobro prepoznavnih medijev v skupini Krater Media ter jih nadgrajeval z dodatnimi zanimivimi vsebinami. To smo počeli tako uspešno, da je portal v nekaj mesecih prerasel vsa pričakovanja, zato smo si zadali še drznejše načrte in okrepili uredništvo. K sodelovanju smo povabili le najboljše in izkušene slovenske novinarje, ki obvladujejo najrazličnejša področja. Smo polni dobrih idej in pripravljeni na nov izziv, zato ne dvomim, da nam bo uspelo! Prepričana sem, da bodo dobre zgodbe vedno našle svoje mesto pri bralcih."

Svet24
Vsa resnica za 90 centov!

Svet24 bo izhajal vsak dan od ponedeljka do sobote, v nakladi 43.700 izvodov dnevno, na 48 straneh. Časopis bo tudi oblikovno atraktiven in sodobno oblikovan, opremljen z veliko fotografijami ter priročnega formata, ki bo ravno prav velik, da bo omogočal kar najbolj prijetno branje. In še ena posebnost – tiskan bo na izboljšanem, do narave prijaznem časopisnem papirju, na kakršnem ni natisnjen noben tiskani medij v Sloveniji.

Poleg kakovostnih vsebin bo Svet24 poskrbel za mnoge akcije, ugodnosti in nagradne igre – že v prvih številkah bodo bralke in bralci lahko sodelovali v nagradni igri Odkrijte svet, v kateri se bodo nagrajenci podali na nepozabno križarjenje. Novi časopis pa bo zanimiv za bralce še iz enega razloga – ker bodo za zelo ugodno ceno dobili daleč največ zanimivega branja, kar sporoča tudi slogan: "Vsa resnica za 90 centov!

Svet24 lahko že zdaj spremljate v elektronski različici na www.svet24.si, kjer najdete prav tako zanimive, raznolike in vsebinsko bogate novice, ki bodo nepogrešljivo dopolnjevale tiskani dnevni časopis Svet24.

Svet24

Več v današnji tiskani izdaji časopisa Svet24 pri vašem prodajalcu!