Promet

Številni zastoji po državi

STA/M.J.
26. 9. 2014, 07.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste se promet povečuje na cestah, ki vodijo v mestna središča. Gost promet z zastoji je na štajerski avtocesti med priključkoma Arja vas in Šempeter proti Ljubljani (približno dva kilometra) ter na cesti Škofljica-Ljubljana.

promet.si

Na Primorskem je zaradi del zaprta polovica avtoceste med priključkoma Postojna in Logatec ter izvoz in uvoz Unec proti Ljubljani. Promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno.

Danes od 22. ure do 28. septembra do 22. ure bo zaradi del popolna zapora ceste Kranj - Preddvor pri Hotemažu. Obvoz bo po državnih in občinskih cestah.

Promet skozi predor Karavanke zaradi del poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. Nočnih popolnih zapor v obe smeri do 29. septembra ne bo.

Predvidoma do 13. oktobra bodo na štajerski avtocesti med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani popolne nočne zapore med 21. in 5. uro zjutraj.

Zaradi del je zaprta polovica pomurske avtoceste med priključkoma Pernica in Lenart. Promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno.