Promet

Pričakujte zastoje proti Primorski

STA/M.J.
6. 5. 2014, 11.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče oviran promet na podravski avtocesti pred razcepom Slivnica v smeri Maribora, na glavni cesti Velenje - Slovenj Gradec pa je zaradi nesreče polovična zapora pri Tomaški vasi pri odcepu za letališče.

Dars (simbolna fotografija)

Na primorski avtocesti je zaprt vozni pas pred cestninsko postajo Log v smeri Kopra, možni so zastoji.

Na gorenjski avtocesti je med priključkom Lipce in počivališčem Jesenice v smeri Karavank/Avstrije zaprta polovica avtoceste. Promet poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste. V predoru Karavanke promet poteka izmenično enosmerno.

Zaprta je polovica primorske hitre cesta med Semedelo in priključkom Koper/center proti Ljubljani, proti Izoli je zaprt prehitevalni pas. Promet poteka dvosmerno po drugi polovici hitre ceste.

Na pomurski avtocesti je zaprt vozni pas med priključkoma Senarska in Lenart proti Mariboru.

Zaprt je prehitevalni pas na primorski avtocesti med Uncem in Ravbarkomando v smeri Kopra.

Na ljubljanski južni obvoznici je zaradi nujnih del zaprt prehitevalni pas med razcepom Kozarje in priključkom Ljubljana - zahod proti razcepu Malence.

Regionalna cesta Ilirska Bistrica - Knežak - Pivka je zaprta v Radohovi vasi zaradi gradnje kanalizacije, obvoz je po glavni cesti Pivka - Ribnica - Ilirska Bistrica.

Prelaz Vršič je prevozen samo za osebna vozila.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si