Promet

Megla in poplave ovirajo promet

N.J.
18. 2. 2014, 09.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ponekod vidljivost zmanjšuje megla. Nekatere ceste so zaradi poplav in odpravljanja posledic ujme zaprte.

promet.si

Megla v pasovih ponekod zmanjšuje vidljivost.  


Na cesti Spodnje Jezersko - Preddvor bo danes do 13. ure popolna zapora zaradi čiščenja po ujmi. Zapore bodo predvidoma vsak dan do marca, v primeru slabega vremena dela odpadejo.

predoru Karavanke je zaradi del promet urejen izmenično enosmerno.Popolne nočne zapore so predvidene od četrtka 20. februarja, med 23.00 in 04.30 uro.Več na promet.si/novice.

Zaradi del v Pivki je zaprta cesta Pivka - Ilirska Bistrica čez Knežak. Obvoz za osebna vozila je po lokalnih cestah, za tovorna vozila pa po glavni cesti Pivka - Ribnica - Ilirska Bistrica. 

Zaprta je cesta čez prelaz Vršič, prelaz Predel je zaprt na italijanski strani, prelaz Korensko sedlo pa na avstrijski strani.

Zaradi poplavljenih cestišč so zaprte ceste: Koprivnik - Kostanjevica na Krki med Koprivnikom in Malencami, Rakov Škocjan - Podskrajnik, Unec - Planina in Planina - Laze. Zaprte so tudi nekatere lokalne ceste na ljubljanskem Barju.

Ob avtocestah poteka popravilo poškodovanih varovalnih ograj, zato lahko vozniki pričakujejo oviran promet na odstavnih pasovih. Še vedno pa je povečana nevarnost živali na cesti