Lagard

Velika priložnost za vse ljubitelje orkestralne glasbe

PR
27. 9. 2023, 23.05
Posodobljeno: 27. 9. 2023, 23.05
Deli članek:

Vam je ljuba kvalitetna orkestralna glasba? Potem ne zamudite glasbeno obarvanega jesenskega večera v Zasavju ...

Promo foto
Lagard z Julijo Lubej in Emirjem Ibrakićem.

Oktobra boste na svoj račun prišli vsi ljubitelji orkestralne glasbe, saj zasedba Lagard v Zagorju pripravlja prvi samostojni koncert s simfoniki ter hkrati predstavitev plošče TAKE 5.

Poleg simfoničnega orkestra bo na koncertu veliko glasbenih gostov, saj bo zasedba na odru Delavskega doma Zagorje gostila kar 90 glasbenikov iz vse Slovenije. Lagardovcem se bo na koncertu pridružil legendarni jazz-ovski kitarist Primož Grašič, premierno pa bo z Lagardom nastopil tudi najbolj karizmatičen blues in soul pevec, ki je s svojim glasom in interpretacijo očaral poslušalce po celem svetu, eden in edini Uroš Perić.

Promo foto
Lagard in Uroš Ržišnik

Na koncertu, ki bo organizacijsko največji v letošnjem letu, se bodo Lagardu pridružili tudi gostje z albuma TAKE 5 in sicer Julija Lubej, Sabina Peklaj-Binna, Sara Lamprečnik, Emir Ibrakić, Uroš Ržišnik, ŽVS Lipa, Perkakšns, Loški glas ter drugi.

Več informacij o zasedbi lahko najdete na njihovi spletni strani, kjer si lahko poleg ogleda spotov in ostalih aktualnih dogodkov brezplačno prenesete tudi album TAKE 5.

Lagard
Zasedba Lagard v Zagorju ob Savi pripravlja koncert s simfoniki! Vstopnice so že na voljo na blagajni KCDD Zagorje ob Savi.