Astronapoved

Horoskop za četrtek, 28. septembra

N. K.
28. 9. 2023, 05.31
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v ribah.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Negativne spremembe v delovnem okolju vas bodo prisilile, da se boste morali boriti za svoj prav. Ne boste dovolili, da bi vas vrgli iz igre.

BIK – Nekdo vam je veliko bolj naklonjen, kot si mislite. Le nadaljujte druženje, ki lahko preraste v nekaj več. V karieri se obetajo dobre novic.

DVOJČKA – Na delovnem mestu boste naredili nekaj napačnih korakov, kar vas lahko stane dobrega odnosa. A s pomočjo sodelavca se boste izmazali.

RAK – Pri delu vas bo premagal strah zaradi zapletenih nalog. S tem boste otežili poslovanje sebi in drugim v podjetju. Sprostite se v dobri družbi.

LEV – Uskladite svoje načrte z realnimi možnostmi za njihovo uresničitev. Stvari niso videti jasne, zato se nikar ne naprezajte z denarnimi vložki.

DEVICA – Naenkrat preveč oklevate in si ne prizadevate dovolj za to, da bi pokazali, kaj veljate. V ljubezni je oseba iz preteklosti še vedno v vaših mislih.

TEHTNICA – Pri delu se oprite na lastno znanje, ki ste ga pridobili z izkušnjami. Igrajte na karto iskrenosti, ne pozabite pa tudi na določene podrobnosti.

ŠKORPIJON – Na delovnem mestu boste z veseljem sprejeli nove poslovne ponudbe, ki vam lahko koristijo pri nadaljnji karieri. Tudi čustva bodo sproščena.

STRELEC – Nekaj boste sprejeli izredno resno, zato poskusite izvedeti vse podrobnosti, vse to, kar je v ozadju. Premislite tudi o načrtovanju financ.

KOZOROG – Danes vam še zdaleč ne bo težko zahtevati povišice ali komentirati, kako kdo dela, in čisto samoumevno bo, da vas vsi zelo dobro razumejo.

VODNAR – Ne iščite podpore pri nekom, ki se že večkrat ni izkazal. Tokrat se morate znajti sami, kar vam bo zaradi vpliva Lune težko. Ne čakajte in ne oklevajte.

RIBI – Danes boste z delom zamujali, kar bo povzročilo ogorčenje sodelavcev. Bodite strpni in pogoltnite tudi kakšno žaljivko, ki bo letela na vas.