Kultura

Ajda je pred leti imela razmerje z glavnim junakom

Nejc Simšič
14. 11. 2015, 15.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Mlada slovenska igralka Ajda Toman, ki je sicer članica Gledališča Koper in Lutkovnega gledališča Ljubljana, se je pridružila zvezdniški zasedbi serije Usodno vino, kjer bo igrala samozavestno zdravnico Aljo Kovač.

Pop TV
V seriji igra zdravnico Aljo, ki je pred leti imela razmerje z glavnim junakom.

Mlada in večkrat nagrajena igralka Ajda Toman je svojo igralsko pot začela že v srednji šoli, kjer je bila članica Šolske improlige, nato pa je nadaljevala pot še v Improligi in Združenem gledališču ŠILA. Po srednji šoli se je vpisala na Akademijo za gledališče, radio, film in televizijo in svoj talent še naprej razvijala. Aktivno deluje v Gledališču Koper, najdete pa jo tudi med lutkami, kajti v sklopu Lutkovnega gledališča Ljubljana nastopa kot dramska igralka in animatorka. Marsikdo pa se je spomni po vlogi v zelo priljubljenem slovenskem filmu Gremo mi po svoje.

Mediaspeed
Ajda je nova moč ekipe serije Usodno vino.

Ekipa je res super, na snemanjih vlada dobro, delovno vzdušje, režiserja in soigralci so pa itak najboljši.

NA SNEMANJIH SE ZABAVA

Pravi, da zelo rada dela za otroke in ceni otroško neposrednost in iskrenost. »Otroci ti zelo hitro in brez zadržkov povejo, ali jih kaj moti, če se dolgočasijo ... Pri odrasli osebi je to vse malo bolj komplicirano in kompleksno,« je priznala Ajda, ki bo po novem nova zvezda serije Usodno vino na Pop TV-ju. V seriji igra privlačno 35-letnico Aljo Kovač, izkušeno in močno osebo. »Alja je super lik, saj je najraje oblečena športno – v vojaške hlače in majico, najbolje se počuti naravno in brez ličil, toda kljub temu deluje seksi in je polna življenjske energije,« je v smehu povedala Ajda, ki dodaja, da nima sanjske vloge. »Vloga res ni sanjska, je pa sanjska ekipa, sanjski tekst in sanjski pogoji za delo. Ekipa je res super, na snemanjih vlada dobro, delovno vzdušje, režiserja sta pripravljena in skrbita, da ekipa dela, kot je treba, soigralci so pa itak najboljši.«