Kultura

Slavni igralec seksal z drugo, žena dotolčena!

K.A.
22. 5. 2014, 14.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Ljubosumna igralka je te dni povsem na koncu z živci. Hollywoodska igralka Melanie Griffith naj bi bila zaradi nove afere svojega čednega moža Antonia Banderasa povsem na robu z živci. To, da ima slavni par že dlje časa krizo v zakonu, je znano že dolgo, na filmskem festivalu v Caneesu pa naj bi postavni Antonio še dodatno zamajal, že tako majavi zakon.

Na eni od večerij naj bi se tako slavni igralec ves večer družil s skrivnostno lepotico, tekom večerje pa ji je namenil tudi nekaj 'prijateljskih' poljubov. In, ko je fotografije videla ljubosumna Melanie je povsem izgubila živce. Melanie je namreč prepričana, da ni šlo zgolj za nedolžno spogledovanje, črnogleda igralka pa že razmišlja o novih korakih, ki bi ohranili njen že tako načeti zakon.

Postarana zvezda se na vse kriplje trudi obdržati svojega moža, a zdi se, da so bile tudi številne lepotne operacije povsem zaman.

Antonio v Cannesu predstavlja svoj novi film 'The Expendables 3', večere pa preživlja v družbi prelestnih lepotic, ki jih te dni kar mrgoli na francoski rivieri.