Kultura

Znana voditeljica šokirala z rakom in težkim otroštvom!

K.A.
22. 5. 2014, 12.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Za popolno kariero se skriva vse prej kot lahka življenjska zgodba.

Hrvaška športna voditeljica in novinarka, Mila Horvat, ima za seboj dokaj težko obdobje. Potem ko so ji zdravniki pred časom odkrili raka, je v samo enem letu preživela dve težki operaciji. Po hudi bolezni se počasi vrača na male ekrane, v intervjuju za hrvaški Globus pa je iskreno spregovorila o borbi s to zahrbtno boleznijo. "Če bi mi nekdo pred časom dejal, da bom v enem letu kar dvakrat operirana, potem bi mu dejala, da ima zelo slab smisel za humor," je na začetku dejala Mila.

Voditeljica, ki velja za cvet hrvaškega novinarstva, je spregovorila tudi o svojem nesrečnem otroštvu in odraščanju v dijaškem domu skupaj s svojo sestro. "Moje odraščanje ni bilo niti najmanj rožnato in zato težko poslušam o problemih, ki niso vredni, da bi jih kdorkoli sploh omenjal," je dejala.

Po dveh težkih operacijah je svoje življenje korenito spremenila, začela je vaditi jogo, se bolj zdravo prehranjevati in manj časa posvečati delu. "Nihče ni nenadomestljiv. Vsi smo nadomestljivi. Če bi sedaj odšla, bi se na moje mesto za poročanje s svetovnega nogometnega prvenstva v Braziliji takoj prijavili novi kandiati," je iskreno zaključila Mila.