Kultura

Grozljiva skrivnost: Svetovni zvezdnici ostalo le še nekaj dni življenja

T.P.
9. 4. 2014, 09.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Legendarna igralka Jane Fonda (76) je nenadoma začela razmišljati o smrti in dajati navodila, kako naj jo pokopljejo. Prijatelji se bojijo, da je dobila slabe novice od zdravnika.

Prijatelji so zaskrbljeni za igralko Jane Fonda, ki je v svojem blogu razkrila, da zadnje čase veliko joče, saj ji je preostalo le še malo časa do smrti. Navedla je celo navodila, kako naj jo pokopljejo.
»Nočem, da me upepelijo, saj se ob tem ustvarjajo strupi, pa še preveč energije se porabi za to. Prav tako ne želim, da me položijo v leseno krsto. Moje truplo samo vrzite v luknjo in pustite, da sem čim prej spremenim v karkoli že,« je zapisala v objavi z naslovom Jokanje.
Dodala je, da so vsi v njeni družini zelo čustveni in hitro začnejo jokati, vendar pa se sama zadnje čase vse težje zadržuje pred njimi. Tako se je razjokala zaradi delfinov, ki jih Japonci na veliko pobijajo, do solz pa jo ganejo tudi lepe stvari, kar pomeni, da jo močno obvladujejo tako žalostna kot vesela čustva.
Prijatelji se bojijo, da je Fonda dobila slabe novice od zdravnika, obenem pa upajo, da ne gre za kakšno usodno zadevo. »Verjetno so ji odkrili kakšno manjšo zdravstveno težavo in ji svetovali manj športnih aktivnosti, kar je zanjo huje kot smrtna kazen,« razmišlja eden njenih prijateljev.

Prebolela raka na dojki
Igralki so leta 2010 diagnosticirali raka na dojki, a ga je premagala. Jane je dolgo trdila, da šokantna diagnoza sploh ni spremenila njenega pogleda na življenje. Čeprav bi lahko umrla, je ostala optimistična in pozitivna oseba. »Nisem se ustrašila. Upala sem, da ne bom umrla, vendar pa se ne bojim smrti,« je povedala takrat. Njen pozitiven pogled na bolezen se je izkazal za zdravilnega, saj si je po uspešni operaciji povsem opomogla. Upajmo, da to še vedno drži.

Zbolel tudi partner
Igralkin partner, producent Richard Perry (71), pa je zbolel za Parkinsonovo boleznijo in Jane mu je zabičala, da ga bo zapustila, če ne bo resno začel skrbeti za zdravje. Mimogrede, Jane in Richard skrbita za svoje zdravje tudi tako, da še vedno redno seksata.