Kultura

Črna maša v Ljubljani!

Tamara Pirih
26. 9. 2013, 11.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

666 Pred slabim letom so slovenski metalci med koncertom legendarne ljubljanske skupine Lene kosti od karizmatičnega pevca Milana Krušiča nepričakovano izvedeli, da je konec, da ga z Lenimi kostmi gledajo zadnjič.

arhiv izvajalca
666

Novica se je takoj razširila po internetu, kjer so se oboževalci zgroženo spraševali, kako je to mogoče, saj je bil Milan poosebljenje Lenih kosti, tako rekoč še edini originalni član zasedbe. Kdor pomni Lene kosti izpred več kot 30 let, dobro ve, da je pri njih od vsega začetka grmel karizmatični Milan. Krušič se je že tisto noč, le nekaj ur po svojem zadnjem koncertu z Lenimi kostmi, oglasil na facebooku, kjer je potrdil, da se je njegova zgodba s to skupino končala, obenem pa dal vtis, da se bo vrnil.

arhiv izvajalca
Ste pripravljeni na nočno moro z Dr. Evilom?!

Koncert v Ortu

In se je. Kot Dr. Evil! Tako se imenujeta njegov novi bend in projekt, s katerim Milan dokazuje, da v glasbi še zdaleč ni rekel zadnje besede. Da je res tako, se boste lahko sami prepričali že danes zvečer, ko se bo veličastni Dr. Evil v ljubljanskem Ortu koncertno predstavil občinstvu. Za uverturo v težko pričakovan premierni nastop Dr. Evila bodo poskrbele seksi mačke iz ljubljanskega doom metal benda Mist.

arhiv izvajalca
Milan Krušič bo pokazal svoje!