Kultura

Ameriški zvezdnik Robert de Niro pustil svoje odtise v hollywoodskem cementu

STA / S.R.
5. 2. 2013, 14.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ameriški filmski igralec Robert de Niro je v ponedeljek položil svoje roke in noge v svež cement pred znamenitim kitajskim gledališčem TLC v Hollywoodu, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

De Niro, ki sicer živi v New Yorku, je ob priložnosti dejal, da se sedaj v filmskem mestu resnično počuti kot doma. "Pravijo, da imajo vsi v filmski industriji tri domove - tam, kjer živijo, tam, kjer živi njihova prva žena, in v Hollywoodu," je dejal de Niro. "Ljubim New York in sem ponosen, da sem meščan Hollywooda. Hvala za to čast in hvala, da ste mi omogočili, da se tu počutim kot doma," je dejal zvezdnik, ki je svoje odtise pustil v bližini odtisov Marilyn Monroe, Elisabeth Taylor, Brada Pitta in Georgea Clooneyja.

Igralec Billy Crystal, ki je ob de Niru med drugim zaigral v filmu Analiza pa taka, je pohvalil prilagodljivost dvakratnega oskarjevca, ki je odigral različne vloge - od komedij, kot so Njeni tastari, do dram, kot so Dobri fantje.

"Počaščen sem, da sem lahko tukaj in pomagam spraviti njegove roke in noge v cement - nekaj, kar je de Niro naredil veliko ljudem v filmih," se je na račun igralca, ki je enega od oskarjev prejel za vlogo v drugem delu Botra, pošalil Crystal. Drugega oskarja je ameriški zvezdnik prejel za vlogo v filmu Razjarjeni bik.