Premajhen

Huda kri na Kozini zaradi kosa kruha

Danijel Cek / Primorske novice
21. 3. 2024, 10.03
Posodobljeno: 21. 3. 2024, 10.03
Deli članek:

Zaradi kosa kruha se je 32-letni kupec na Kozini razburil, pljunil prodajalca in ga žalil, kar je razjezilo dva druga gosta, ki sta stopila za njim na trg. Eden mu je zagrozil, drugi pa celo udaril. Policisti so kaznovali vse tri, kupec pa verjetno v prodajalni ni več dobrodošel.

Leo Caharija / Primorske novice
Fotografija je simbolična.

V torek se je v prodajalni na Mestnem trgu na Kozini ustavil 32-letni kupec in naročil nekaj hrane. Med pripravo hrane je bil po poročilu policije nesramen do prodajalca in ga tudi izzival. Po neuradnih informacijah naj bi se razjezil zaradi kosa kruha, ki naj bi bil po njegovem mnenju premajhen. Namesto da bi kulturno povedal svoje mnenje, je začel izzivati prodajalca.

Ko je slišal njegove besede, je pristopil drugi prodajalec in ga opozoril, naj preneha s početjem, sicer bo moral zapustiti lokal. To je 32-letnika še dodatno razjezilo, začel je glasno preklinjati, drugega prodajalca je celo pljunil in odkorakal iz prodajalne, pri tem pa naj bi pokazal še sredinec.

V prodajalni sta bila takrat še dva gosta, ki ju je njegovo obnašanje tako razjezilo, da sta stopila iz prodajalne za njim in ga na trgu dohitela. Eden mu je zagrozil, drugi pa celo udaril. Na koncu so na trg prihiteli policisti, ki so kaznovali tako nervoznega 32-letnega izzivalca kot tudi 31 in 30 let stara gosta, ki sta stopila v bran prodajalcema.